Over ons

Even voorstellen!

Hart boek linksboven

Wij zijn Mark (37) en Debbie (33) en sinds oktober 2019 zijn wij officieel een stel!

Hoewel dit eigenlijk niet onze intentie was! Via Tinder zijn wij elkaar tegen gekomen, niet op zoek naar iets serieus. Maar soms, zoals nu, is de klik en vonk niet te missen en hebben wij besloten er iets mee te doen! En nu zijn wij een happy couple!

Mark werkt in het dagelijks leven als manager bij KLM. Debbie staat voor de klas als wiskunde docente. Alleen willen wij iets meer met ons verhaal en mensen hiermee helpen en inspireren, dus zijn wij deze website en deze blogs begonnen!

Ons gezin!

Samen hebben wij vier jonge jongens onder de zes jaar! Mark heeft met zijn ex drie kinderen, waarvan de jongste twee een tweeling zijn en Debbie heeft één kind met haar ex. Een jong gezin kan chaotisch en stressvol zijn, voor ons als samengesteld gezin komt daar ook nog eens een hoop organisatie bij! Wanneer zijn ze er allemaal, wanneer maar één, wanneer drie of wanneer allemaal niet? Moeten wij de kinderen halen, brengen of worden ze gehaald en gebracht? En heb je enig idee hoe dat soms gaat met boodschappen doen!?

Hoewel het voor ons sommige dagen erg druk, vol en stressvol kan zijn, hebben wij in deze situatie ook dagen volledig onze handen vrij. En om eerlijk te zijn… Dat vinden wij heerlijk! Even volledig ontspannen, niet 24/7 aan staan voor je kind, gewoon even niks.

Met vier jonge jongens is ons gezin compleet! Er komt geen liefdesbaby meer bij, wij zijn tevreden, gelukkig en blij zoals ons mooie gezin nu is! Overigens kan dit ook niet meer! Mark moet zich dan weer laten opereren en dat is best wel een gedoe hoor! 😉

Onze hobby’s en sport!

Wij hebben een prachtig gezin en een heel mooi leven samen. Buiten dat vinden wij het heel erg belangrijk ook nog onze eigen dingen te behouden. Mark is een fanatiek hardloper. Hij traint momenteel voor de eerste halve marathon in zijn leven (met zijn schoonvader als coach). Debbie is Zumba instructrice, echter aangezien zij lange tijd een alleenstaande moeder is geweest, heeft zij haar hobby lang niet kunnen uitoefenen. Dit heeft Debbie nu weer op kunnen pakken en is weer les gaan geven.

Als stel kunnen wij elkaar deze tijd en ruimte weer gunnen. Dat is waar het met hobby’s en sport ook om gaat. Elkaar de tijd, ruimte en het geluk gunnen om dit ook zonder elkaar te kunnen doen! Daarnaast vinden wij het belangrijk om te sporten, zodat het je hoofd leeg maakt en je je een stuk beter voelt. Dat is met een samengesteld gezin, met jonge kinderen, ook wel nodig! 😉

Ons sociaal leven!

Als stel vinden wij het leuk om nieuwe dingen te doen, te zien en te ontdekken. Er zijn zoveel leuke restaurants, steden en bezienswaardigheden in Nederland, dat er altijd wel iets nieuws te doen is, zonder dat je daarvoor in het vliegtuig moet stappen!

Doordat wij niet altijd de kinderen hebben, is er voor ons ruimte en tijd om nieuwe dingen te kunnen ontdekken. Ook als wij de kinderen wel hebben, creëren wij tijd en ruimte om samen op stap te kunnen. aast dat wij vader en moeder zijn, zijn wij ook Mark en Debbie, een stel, dat graag tijd in elkaar investeert. Met een leuke en betrouwbare oppas, die je voor drie/vier uurtjes inhuurt, kan je er samen al een leuke avond van maken! Iets wat wij belangrijk vinden.

Ook los van elkaar en met onze vrienden een avondje weg is voor ons belangrijk. Dat gunnen wij elkaar! Zo is er voor ons beide genoeg tijd en ruimte om dingen te kunnen ondernemen!

Toekomst!

Nu wonen wij nog niet samen en is de situatie goed zoals hij is. In de toekomst zien wij onszelf wonen in een huis, waar alle jongens de ruimte hebben om te kunnen groeien en ontwikkelen, naar mooie individuele mannen. In wat voor tijdsbestek dit allemaal gaat plaats vinden, is voor nu nog niet duidelijk. Dat wij als gezin een toekomst willen opbouwen, dat staat vast!

Als je dit zo leest, lijkt het net of wij het ideale leven hebben. Om eerlijk te zijn, zien wij dit ook zo! Wij blijven investeren in ons gezin en in onze relatie. Hierdoor blijft de relatie goed en blijven wij, ondanks de drukte, samen ook gelukkig!